Nye projekter


Fjernvarmen Fyn

SEG skal sammen med det svenske firma Radscan levere røggaskondenseringssystemet til Fjernvarmen Fyn. 2 stk. dampdrevne Thermax varmepumpe á 62,5 Tons stykket i driftklar vægt leveres af SEG i april måned 2017. Den samlede køleeffekt kommer til at udgør 8,9 MW, som hentes fra røggaskondenseringen.

 

Bornholm’s Forsyning og Egedal Fjernvarme

SEG A/S skal gennem Euro Therm A/S levere absorptionskølemaskiner til de to overstående destinationer.

Bornholm’s Energi har på værket i Hasle installeret en ny fliskedel fra Euro Therm A/S. Hertil har SEG A/S leveret en kølemaskine af den nye Twin design type 5G5NP med en køleydelse på 1MW. Kølemaskinen er sat i drift marts 2017 og er stadigvæk under indkøring. Værket i Nexø har ligledes en kølemaskine fra SEG A/S, som har kørt siden 2015.

Egedal Fjernvarme har købt en ny fliskedel af Euro Therm A/S, hvor SEG leverer en kølemaskine sommeren 2017.

 

Amager Ressourcecenter (ARC)

SEG A/S skal stå for at levere, installere og idriftsætte 8 absorptionsvarmepumper med et samlet køleeffekt på 34MW. Varmepumperne bliver opført i to rækker med 4 varmepumper i serie. Absorptionsvarmepumperne er af mærket Thermax og modellen SS 80D P. Damp fra det nye affaldsværk skal drive varmepumperne og køling skal bruges til røggaskondensring. Det er forventet at forbrændingsanlægget er i drift år 2017.