SEG A/S

Om os

Lær os bedre at kende

SEG A/S, med hovedsæde i Thisted, Danmark, er en førende aktør inden for energisektoren med rødder tilbage til 1987. Oprindeligt kendt som Scandinavian Energy Group A/S, har virksomheden etableret sig som en pålidelig og innovativ udbyder af energiløsninger.

Med vores ekspertise og erfaring inden for energisektoren har vi opnået anerkendelse for vores evne til at levere pålidelige og bæredygtige løsninger. Vores engagement i at drive fremtidens energiforsyning har gjort os til en værdsat partner for vores kunder i hele Skandinavien, Øst-Europa og Mellem-Europa.

Vores kontorfaciliteter på Erhvervsvej 9 i Hurup Thy danner centrum for vores aktiviteter, hvor vores dedikerede team arbejder hånd-i-hånd for at imødekomme vores kunders behov og forblive på forkant med udviklingen i energisektoren.

Med en stærk forpligtelse til innovation og kvalitet fortsætter SEG A/S med at forme fremtiden for energisektoren ved at levere skræddersyede løsninger, der møder de stadigt skiftende behov i en dynamisk verden.